Kotimaista puuta

Järkikoti on kirjaimellisesti puhdasta puuta: sitä on peräti 99% sen massiivipuuseinistä. Puu on kotimaista ristiinlaminoitua massiivipuuta, CLT:tä. Kunnioitusta herättävällä järkäleellä on paksuutta vaikuttavat 24 senttiä. Vahvasta olemuksestaan huolimatta se hengittää ja huolehtii näin luonnostaan lämmön ja kosteuden tasaamisesta. Massiivipuukodin sisäilma on puhdas ja miellyttävä, sekä viileä myös kuumimpina kesäpäivinä.


Luonnollisella tavalla tiivis

Järkikodin massiivipuuseinässä on hyvin vähän saumoja. Kun rakenne on tiivis, lämpö pysyy hyvin sisällä eikä nurkissa käy veto kovallakaan tuulella. Lisäksi massiivipuuseinä on paloturvallinen: se ei pala puhki. Se ei myöskään painu, menetä kantavuuttaan eikä muuta muotoaan.


Mahdollisimman puhdasta

Järkikodin sisäilma on rakenteen osalta puhtainta mahdollista. Järkikoti rakennetaan alajärveläisen HOISKOn CLT:stä, joka on saanut ensimmäisenä suomalaisena massiivipuurakennustuotteena vähäpäästöisen rakennustuotteen M1-tunnuksen.

Haluan lisätietoa

Haluaisitko tietää lisää? Jätä alle yhteystietosi tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.* Pakollinen kenttä.

Lähettämällä viestin hyväksyt Invera Oy:n Tietosuojaselosteen.