Satavuotias puutalo

Massiivipuurakentamisen kiistaton etu on sen kestävyys. Järkikoti on varmasti kestävä ja pysyy järkähtämättä pystyssä vähintään sata vuotta. Järkikoti on siis paitsi taloudellisesti kestävä, myös ekologisesti järkevä sijoitus.


Järkikoti on ympäristöteko

Massiivipuisen kodin rakentaminen on ympäristöteko: puutalot aiheuttavat koko elinkaarensa aikana huomattavasti vähemmän ilmasto- ja ympäristöhaittoja, kuin vastaavat muista materiaaleista rakennetut talot. Rakennusmateriaalina uusiutuva ja kierrätettävä puu on ekologisesti erittäin kestävä.

Järkikoti on myös niin sanottu matalahiilinen rakennus. Tämä tarkoittaa sitä, että kasvaessaan puu hyödyntää ilman hiilidioksidia, joka varastoituu puuhun. Hiili säilyy puussa koko sen elinkaaren ajan, ja sen päättyessä hiilidioksidia vapautuu saman verran, kuin puuhun on kasvuvaiheessa sitä varastoitunut. Lisäksi puu on antibakteerinen sekä kaikin puolin luotettava ja kestävä rakennusmateriaali.

Haluan lisätietoa

Haluaisitko tietää lisää? Jätä alle yhteystietosi tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.* Pakollinen kenttä.

Lähettämällä viestin hyväksyt Invera Oy:n Tietosuojaselosteen.