Sujuva ja luotettava rakennusprojekti

Järkikoti rakennetaan avaimet käteen -periaatteella. Kaikki rakennuksen ja rakenteiden suunnittelusta lähtien kuuluu toimitukseen. Massiivipuuseinäelementtien ansiosta rakentaminen on sujuvaa ja turvallista. Rakentajat ovat huolellisuutta viimeiseen asti noudattavia rakentamisen ammattilaisia.


Kohtuulliset kustannukset ja helppo huolto

Järkikoti suunnitellaan ja rakennetaan niin, että sen hankinta on mahdollista kaikille suomalaisille omakotirakentajille. Tavoitteena on rakentaa hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisia massiivipuukoteja. Järkikodin pitkä ikä on huomioitu rakennuksen suunnittelussa niin, että tarvittava tekniikan uusiminen ja komponenttien vaihtaminen on mahdollisimman vaivatonta ja kustannustehokasta.


Nopeasti pystyssä

Koska Järkikoti rakennetaan tehtaalla valmiiksi tuotetuista elementeistä, se on nopeasti pystyssä ja suojassa säältä – parhaimmillaan päivässä! Seinäelementit ovat paitsi valmiita sisäseiniä, myös kantavia rakenteita, joten senkin vuoksi pystyttäminen onnistuu rivakasti.

Haluan lisätietoa

Haluaisitko tietää lisää? Jätä alle yhteystietosi tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.* Pakollinen kenttä.

Lähettämällä viestin hyväksyt Invera Oy:n Tietosuojaselosteen.