Yritys

Järkikoti-konseptin on kehittäneet Vääräniemen Antti, Pauli ja Mikael, jotka jo pieninä poikina touhusivat keskenään metsässä, sitä kun Muhoksella riitti. Oli luontevaa rakentaa puusta. Jo silloin jotain heräsi kytemään sydämeen.

Näin Järkikoti sai alkunsa. Ja siksi kaikessa on sydän mukana. Jokainen Järkikoti-kohde rakennetaan vastuullisesti suurella sydämellä, juuri sinulle.

Massiivipuinen, CLT-tekniikalla rakennettu Järkikoti-konsepti syntyi kestävyyden, käytettävyyden ja puhtaan sisäilman vaatimuksista. Konseptissa yhdistyvät puun lukuisat hyödyt ja perinteinen elementtirakentaminen: Järkikoti on nopeasti pystyssä ja suojassa säältä. – Pidämme kansallisvarojen tuhlauksena lyhytnäköistä rakentamista. Sitä, että taloja puretaan vain 30 vuoden ikäisinä. Me haluamme rakentaa koteja, joiden käyttöikä on vähintään sata vuotta. Tavoitteemme on olla massiivipuurakentamisen Suomen arvostetuin ja halutuin ratkaisu, toimitusjohtaja Antti Vääräniemi toteaa.

Haluan lisätietoa

Haluaisitko tietää lisää? Jätä alle yhteystietosi tai ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.* Pakollinen kenttä.

Lähettämällä viestin hyväksyt Invera Oy:n Tietosuojaselosteen.

Antti Vääräniemi

Yrittäjä, toimitusjohtaja
040 1424 146
antti.vaaraniemi@jarkikoti.fi

Pauli Vääräniemi

Yrittäjä, työpäällikkö
044 357 0432
pauli.vaaraniemi@jarkikoti.fi

Mikael Vääräniemi

Yrittäjä, työpäällikkö
050 413 8519
mikael.vaaraniemi@jarkikoti.fi